Dimecres, 12 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Fòrum Berger Balaguer acull una exposició col·lectiva

9 artistes interpreten, des de diferents punts de vista i estils molt diversos, obres de la mateixa temàtica: el viatge.

Bon Voyage! és el títol de la mostra on participen 9 artistes reconeguts, amb una dilatada trajectòria artística i amb obres a fires i galeries d’arreu del país i a l’estranger i que són Josep Moscardó, Jordi Pinto, Fernando Alday, Albert Alís, Lluís Puiggròs, Frank Jensen, Fernando Lozano, Lluc Queralt i Àlex Prunes.
En aquesta mostra, podrem gaudir d’unes 25 obres, totes elles amb un mateix fil conductor, la temàtica del viatge, interpretada des de punts de vista i estils molt diversos per tal d’oferir als seus visitants un espectacle visual no només intel·lectualment excitant sinó també accessible a tot tipus de públic. Obres que ens transporten a molts indrets i conviden a recordar llocs i espais que em vist alguna vegada o volem conèixer. D’entre tots els artistes es pot destacar Josep Moscardó, amb una obra que penetra en la complexitat del color i la llum tant en atmosferes de dia com de nit,
Jordi Pinto, artista que amb la seva obra provoca un somriure per la simpatia que transmet en les formes de les figures i els paisatges i pel color utilitzat, i Fernando Alda, els treballs del qual aborden el pas del temps a través dels collages.
La mostra, recentment exposada a la Galeria d’Art Anquin’s, arriba a Vilafranca amb algunes obres noves incorporades. L’exposició obre les seves portes aquest divendres a les sis de la tarda i es podrà visitar fins l’1 de març.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: