Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Cor Xamusia estrena l’espectacle ‘Batecs’, dissabte a l’Auditori de Vilafranca

Aquesta nova proposta del Cor Xamusia busca fer vibrar l’espectador, i aposta per el moviment i la percussió com a elements destacats.

El batec és l’impuls elèctric que s’origina en una zona del cor. Sota el nom de ‘Batecs’ el Cor Xamusia ha creat un nou espectacle que es podrà veure per primera vegada aquest dissabte 18 de gener a les 7 de la tarda a l’Auditori de Vilafranca i en el marc dels actes de les Festes de Sant Raimon.
A través de la música, ‘Batecs’ buscarà fer vibrar i emocionar el públic submergint-lo en diversos estats vitals a través d’un repertori intens format per composicions contemporànies, música popular de diversos indrets del món, i fins referències medievals.
Per primera vegada sota la co-direcció de Marta Coll i Miquel Benito, el Cor Xamusia emmarca l’espectacle en la vibració, el batec i la vida; un concert on el moviment i la percussió hi tindran una especial rellevància. El cor ha treballat els darrers mesos intensament amb les ballarines i coreògrafes penedesenques Teresa Serrat i Maribel Martínez, creadores de la posada en escena de ‘Batecs’. Sobre l’escenari el cor comptarà amb l’acompanyament dels músics Jordi Galimany al piano, i Ricard Parera i Marc Vall a la percussió.
El preu del concert és del 10€ i 5€ els infants fins als 12 anys. En acabar el concert s’oferirà una copa de vi als i les assistents.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: