Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El conseller d’Educació ha visitat l’institut Jacint Verdaguer en una visita territorial

El conseller d’Educació ha visitat l’institut Jacint Verdaguer en una visita territorial

El Conseller d’Educació de la Generalitat de Catalunya Josep Bargalló va ser divendres a l’Institut Escola Jacint Verdaguer.

El Conseller d’Educació de la Generalitat de Catalunya Josep Bargalló va ser divendres a l’Institut Escola Jacint Verdaguer en una visita territorial a l’Alt Penedès que el va portar a diversos municipis.

En la visita el van acompanyar l’alcalde de Sant Sadurní Josep Maria Ribas; el regidor d’Educació, Toni Romeu; la directora del centre Montserrat Domingo així com diversos membres de l’equip professional de l’institut-escola, dels Serveis Territorials i d’Inspecció d’Educació.

En la reunió de treball van posar sobre la taula el model d’institut escola, els horaris dels centres educatius i altres temes en què treballa el Departament d’Educació. La directora del centre va explicar el projecte eductiu de l’institut Jacint Verdaguer i els objectius plantejats.
El Conseller va visitar algunes aules per conèixer la dinàmica del centre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: