Divendres, 7 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El CB Samà guanya el 5è torneig de bàsquet infantil de Nadal de Vilafranca

Els vilafranquins van quedar quarts.

Aquest dissabte passat el CB Samà de Vilanova es va proclamar guanyador de la cinquena edició del torneig infantil de bàsquet que organitzava la SE Casal, i que va tenir lloc del 2 al 4 de gener. Els vilafranquins van quedar quarts.
Entre els 3 dies es van disputar 20 partits, amb el pavelló ple. A la final, el Samà de Vilanova es va imposar al Tarragona per 92-77. Un resultat final que no fa honor al que es va veure a la pista, perquè en realitat va ser un partit molt igualat que no es va decantar fins al darrer quart. El Samà va fer un bon torneig, amb set victòries i cap derrota.
En el partit pel tercer i quart lloc, els Lluïsos de Gràcia es van imposar al Casal per un ajustat 86-80. El dia abans, en la fase prèvia, els vilafranquins s’havien imposat als de Gràcia. El Casal també va guanyar, en la fase prèvia, al Granollers i al Santa Coloma.
El balanç que es fa des de la Secció Esportiva Casal és del tot positiu.
La cloenda del torneig va comptar amb la presència de la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Vilafranca, Anna Doblas, que valorava la feina feta per la SE Casal no només en el torneig sinó també al llarg de l’any.
Al quadre final del torneig va ser elegit com a millor jugador Marc Neila del Tarragona, millor jugador local Izan García, millor entrenador Àlex Garrido també del Tarragona i l’equip ideal format per Álvaro Díaz i Paul Mormeneo del Samà, Nil Rico del Casal, Marc Neila del Tarragona i Artur Navarro dels Lluïsos de Gràcia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: