Dissabte, 18 de Setembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Casal dedica el nou cicle Platea a les emocions que generen els conflictes

El Casal de Vilafranca va presentar la temporada d’espectacles el passat mes d’agost, a les portes de la festa major de Vilafranca.

Ja llavors es va anunciar que es recuperava el cicle Platea, un cicle d’espectacles de petit format que s’havia fet en temporades passades a la platea del teatre, acostant al màxim públic i artistes. La novetat d’enguany és que el cicle comptarà amb tres espectacles relacionats amb les conseqüències emocionals i psicològiques dels conflictes: ‘Memòria de les oblidades’, amb Rosa Andreu, l’11 de gener; ‘Mort a les cunetes’, amb Joan Valentí, el 15 de febrer: i ‘Maleïdes les guerres i aquell qui les va fer’, amb l’actriu Lali Barenys, el músic Carles Beltran i la cantant Namina, el 21 de març.

També que, enlloc de fer-se els espectacles a la platea del teatre, es faran a la sala del carrer Migdia, aprofitant les bones sensacions que ha deixat l’experiència del festival de teatre amateur Escena Penedès en aquest espai. L’aforament serà limitat a 75 persones en cada funció.

En una roda de premsa celebrada aquest dimarts, els responsables del Casal explicaven que el cicle Platea vol complementar la programació d’espectacles del teatre.

L’altra novetat és que, des de la Tribuna Casal s’organitzarà una xerrada oberta a tothom qui hi estigui interessat per aprofundir en les emocions que generen els conflictes i el seu traspàs entre generacions. Anirà a càrrec del professor de filosofia Antoni Puimedon i dels psicòlegs Lluís Fortuny i Mercè Coca i tindrà lloc el 17 de febrer a les vuit del vespre a la Sala Zazie.

Les entrades ja estan a la venda al web www.teatrecasal.com i es poden adquirir per separat o en un abonament per als tres espectacles.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: