Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Casal convoca la VII edició del ‘Premi Rosa Florido’ per a obres de teatre de creació pròpia

El Casal convoca la VII edició del ‘Premi Rosa Florido’ per a obres de teatre de creació pròpia

El premi es convoca des de 2012, i vol recordar la figura d’una de les impulsores de l’escola de teatre del Casal de Vilafranca.

Fins el 29 de març és obert el període per poder presentar treballs que optin a endur-se el VII Premi Rosa Florido, destinat a grups amateurs i escoles de teatre que tinguin una obra de creació pròpia.
El premi Rosa Florido va néixer al 2012 amb la voluntat de fomentar la creació literària i teatral, i ho feia sota el nom de Rosa Florido, una de les impulsores de l’escola de teatre del Casal EFIT. Al 2018 la proposta es va transformar i ara es focalitza en obres teatrals inèdites i de creació pròpia de grups amateurs de teatre i escoles de teatre, del nostre país.
El Casal de Vilafranca, de forma conjunta amb la Coordinadora GATAP i la Federació de Grups Amateurs de Teatre de Catalunya son les entitats coordinadores del premi, que permetrà a la formació teatral guanyadora obtenir 500€ i la possibilitat  de representar l’obra al Casal Societat La Principal en el marc del Festival “Escena Penedès” de  l’1 al 4 d’octubre de 2020.
Fins el 29 de març és obert el període d’inscripció per a totes aquelles formacions interessades, a través de la pàgina web oficial de l’entitat, www.casal.org. L’any passat, s’hi van presentar un total de vuit companyies, essent “Entre llençols”, de la companyia Entrellaçats de Reus, la proposta guanyadora.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: