Diumenge, 20 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Banc de Temps reprèn les seves activitats el proper mes de febrer a l’Escorxador

S’han organitzat tres activitats, Tasta llengües en francès, Tasta llengües en anglès i Tastet de Txi-kung, que estaran dinamitzades pels propis participants del Banc de Temps.

L’activitat Tasta llengües en francès serà el dimarts 4 de febrer, de les 19h a les 20.30h. La dinamització del grup de conversa anirà a càrrec d’Anaïs Martin. El Tasta llengües en anglès tindrà lloc el dimecres 19 de febrer, de les 19 a les 20.30h, i anirà a càrrec de Marta Sastre i d’Àngel Torres. Ambdues activitats tenen l’objectiu d’ajudar als participants a mantenir o millorar el nivell de llengua mitjançant un grup de conversa.
Pel que fa, al Tastet de Txi-Kung es durà a terme el dijous 13 de febrer, de les 19 a les 20h. Rosada Rovira serà l’encarregada de dinamitzar l’activitat. El Txi-Kung és una pràctica física i mental que ens permet cultivar l’energia vital per mantenir els òrgans i totes les funcions del nostre cos en plena salut i equilibri.
Les activitats estaran obertes a tothom. Les persones que no siguin membres del Banc De Temps Vilafranca hauran d’aportar aliments que seran destinats al projecte Rebost Solidari, gestionat per l’associació Ressò.
Les persones que estiguin interessades en participar poden adreçar-se al servei d’Ocupació i Formació, trucar al 938 171 995 o enviar un missatge al correu electrònic

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: