Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Dissabte es fa la 8a edició del Quinto de Nadal del Casal Popular

Dissabte es fa la 8a edició del Quinto de Nadal del Casal Popular

Un cop arribades les festes Nadal i, com és tradició per aquestes dates, arriba el Quinto de Nadal que el Casal Popular de Vilafranca, rebatejat com la Gueralda, organitza des de ja fa 8 anys.

Enguany les dates triades van ser el passat 25 de desembre on la seu de l’entitat va quedar petita al no poder encabir més enllà de 350 persones i deixar-ne un centenar a fora, i el proper dissabte, 4 de gener a les deu de la nit.
La instauració del Quinto a Vilafranca va néixer amb la intenció per part del Casal Popular de fomentar la Cultura Popular Catalana pròpia i tradicional d’altres comarques veïnes com és el Garraf o del Vallès. Paral·lelament és una forma de donar a conèixer la gran quantitat de comerços locals que mica en mica estant perdent protagonisme vers les grans superfícies i la globalització.
Aquest any entre els 18 Quintos dividits amb dos dies, es repartiran més de 700 premis dels 215 comerços i entitats de Vilafranca i comarca que hi han volgut col.laborar. Aquestes dades representen un 33% més que el darrer any.
Els premis per als guanyadors són lots diversos de regals o vals de serveis. S’espera que entre els dos dies siguin més de 700 persones les que s’animin a jugar, xifra que no ha parat d’augmentar any rere any.
Per aquells i aquelles que la sort del joc no els acompanyi, poden provar sort al concurs de fotografia a través de la xarxa social Instagram amb l’etiqueta #QuintoVila19 on la foto més original també té premi .  
Un cop acabat el Quinto d’aquest dissabte, es pot continuar la festa amb la Nit de Reines del dia 4 de desembre amb les PD Catz.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: