Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Diumenge el Vilafranca rep al Banyoles en el primer partit del 2020

Aquest diumenge a les 12 del migdia, el Vilafranca rep al Banyoles, els vilafranquins tornaran a jugar a casa, després del darrer partit de l’any passat davant l’Horta que van guanyar per 4 a 2.

A manca d’un parell de jornades per tancar la primera volta, l’equip d’Ivan Moreno està situat en setena posició, a tres punts del darrer lloc de promoció d’ascens a la segona B, que ara mateix ocupa l’Europa.
En el darrer entrenament l’entrenador Ivan Moreno apuntava que serà un partit obert.
El Banyoles és un nouvingut a la tercera divisió i està fent una bona temporada.
Serà el primer partit de l’any 2020, el desè consecutiu amb el Vilafranca a tercera i un any del que l’entrenador n’espera molt dels seus jugadors, sobretot si hi ha il·lusió i ambició.
Aquest cap de setmana el degà penedesenc rep al conjunt del Banyoles que lluita per enlairar la seva posició a la classificació i tancarà la primera volta al camp del Castelldefels.
La darrera victòria davant l’Horta va ser èpica.
Cal recordar quer l’equip d’Ivan Moreno va jugar tota la segona part amb un home menys, per l’expulsió de Francisco Illescas.
L’àrbitre Miguel Ángel Moreno el va expulsar a la mitja part, però no va ser per protestar, va ser per una agressió a un jugador de l’Horta que li ha comportat una dura sanció de 4 partits.
Davant el Banyoles tampoc podrà jugar Pablo Amantini al complir el cicle de targetes. Curiosament els dos jugadors ja no van poder ser alineats la jornada anterior davant del Sant Andreu per sanció.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: