Dissabte, 22 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Centre Vila fa un bon balanç de la pista de gel, tot i que encara no hi ha dades definitives

Centre Vila tanca la pista de gel fent un balanç positiu i amb la sensació d’haver mantingut el nombre de patinadors de les anteriors campanyes.

La pista de gel ha estat instal·lada a la rambla de Sant Francesc de Vilafranca del 6 de desembre al 5 de gener. Promoguda per l’associació de comerciants Centre Vila, la pista de gel és el principal eix de la campanya comercial de Nadal. Malgrat la retallada en les subvencions, Centre Vila no va voler renunciar a instal·lar la pista per quinzè any però va optar per abaratir lleugerament costos i fer-la descoberta.

A falta de dades definitives, des de Centre Vila calculen que hauran patinat per la pista de gel unes 14.000 persones, més o menys com en les anteriors campanyes.

La dinamitzadora de l’entitat, Yolando Lezcano, explica que el fet que la pista hagi estat descoberta no ha afectat l’afluència de gent.

Lezcano considera que la pista de gel continua sent un punt d’atracció tant per gent de Vilafranca com per gent de fora de la vila.

La pista ha mantingut les dimensions i el preu de lloguer de patins, així com el funcionament habitual. També ha mantingut l’arbre de Nadal al centre per facilitar la circulació dels patinadors i patinadores.

Programació

Ràdio Vilafranca

18:00
Posem-nos sèries
Sèries de TV de la mà de Cris&Clim
19:00
Corazón de Rock'n'Roll
Musical amb Josep Fleitas
20:00
Hoquei en directe
Digittecnic Vilafranca - Arenys de Munt

Penedès Televisió

18:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.
18:30
Tertúlia de Carnaval
Tertúlia sobre el Carnaval, amb Àlex Santamaria

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: