Dijous, 28 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Bazil Meade ha apropat la música gospel a través d’un taller i un concert a Vilafranca

Bazil Meade és considerat com una de les grans estrelles de gospel havent creat fa més de 3 dècades la The London Community Gospel Choir, composar bandes sonores per a destacades pel·lícules i col·laborar amb Madonna, Tina Turner, Steve Wonder o Sting.

En la seva tercera visita a Vilafranca, i en el marc del 6è Musicveu Festival, el músic i compositor britànic va oferir aquest dissabte un taller de gospel i cant coral a la capital altpenedesenca. Es tractava d’una molt bona oportunitat per a membres de corals, grups musicals i aficionats a la música d’aprendre les claus del gènere i la seva història de la mà del que és actualment el director de The London Community Gospel Choir.

El cantant de gospel Bazil Meade va oferir un taller enfocat a explorar part del repertori i tècniques utilitzades al seu grup de Gòspel, on es poden incloure cançons tradicionals com el ‘Oh Happy Day’ o ‘This Little Light of Me’ entre moltes altres.
Cantar en grup permet que les persones s’uneixin i experimentin un sentit de pertinença, ja que l’acte físic de cantar estimula les cèl·lules de la felicitat del nostre cervell, creant una sensació de benestar, mostrant els resultats i tot l’après en públic que ho converteix en una experiència inoblidable.

Diumenge en un concert al Fòrum Berger Balaguer va oferir tot el seu talent al públic vilafranquí. Bazil Meade és considerat com una de les grans estrelles de gospel havent creat fa més de 3 dècades la The London Community Gospel Choir, composar bandes sonores per a destacades pel·lícules i col·laborar amb Madonna, Tina Turner, Steve Wonder o Sting.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: