Dissabte, 22 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui es commemora el centenari de la concessió del títol de basílica a Santa Maria

Avui, festivitat de Sant Raimon de Penyafort, s’escau el centenari de la concessió del títol a l’església de Vilafranca.

La parròquia festeja l’efemèride amb una missa a les 8 del vespre, que serà presidida pel bisbe de Sant Feliu de Llobregat, Agustí Cortés, amb la participació en els cants de la Schola Gregoriana de Vilafranca. Al final s’hi cantaran els goigs de Sant Raimon. També tindrà lloc la interpretació de l’Ave Verum de Mozart, a càrrec del cor Ave Verum, creat especialment per a aquesta ocasió, amb l’acompanyament de l’orquestra de cambra Art&So, a l’orgue Berenguer Montserrat i la direcció de Miquel Benito.
Amb motiu d’aquesta efemèride s’estrenaran el conopeu i el tintinacle de la basílica, que es van destruir l’any 1934 i ara es recuperen. El conopeu és una mena de parasol amb amples ratlles de colors daurat i vermell, que s’usava per fer ombra al Papa i el tintinacle és una peça de fusta que representa un campanar, amb una campaneta al seu interior. També es presentarà un nou escut basilical.

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Hoquei en directe
Digittecnic Vilafranca - Arenys de Munt
22:00
Alt voltatge
Alt Voltatge!
23:00
Posem-nos sèries
Sèries de TV de la mà de Cris&Clim

Penedès Televisió

20:00
Hoquei en directe
Patí Vilafranca - Arenys de Munt
21:30
Al dia
Informació general de Catalunya
22:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu penedesenc, amb Sergi Ansón.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: