Divendres, 5 de Juny de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Aquest divendres s’inaugura la 36a edició de la Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort

La iniciativa consolidada aposta per la promoció cultural i artística al municipi, i enguany ha dut a terme un pas definitiu en innovació amb la incorporació d’un programa d’activitats paral·lel.

La Mostra està organitzada per l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos i és una exposició d’obres de diverses disciplines creades per infants, joves i persones adultes, que es barregen amb activitats adreçades a promoure l’expressivitat i la creativitat del públic.
Amb el lema ‘De l’època clàssica, fins als nostres dies’, la Mostra pretén projectar l’evolució des l’art clàssic fins al moment actual, amb l’ús de les noves tecnologies, amb la incorporació, aquest any, de la il·lustració digital, que se suma a la mostra d’obres de pintura, ceràmica, escultura, fotografia i dibuix.
Pel que fa a la participació, la Mostra compta enguany amb 187 obres en la categories adults i juvenil i 150 obres infantils, que han estat seleccionades per les escoles del municipi. Pel que fa a les disciplines artístiques destaca l’apartat de pintura, amb 72 obres presentades, seguit del de fotografia, amb 47 obres, dibuix, amb 27, ceràmica amb 21, escultura, amb 15 i il·lustració digital, amb 5. Les activitats de la Mostra començaran aquest divendres amb la inauguració de l’exposició, que estarà ubicada a la casa de cultura Mas Catarro fins al 31 de gener.
En el mateix període es duran a terme les activitats paral·leles que començaran el 14 i 15 de gener amb una activitat infantil de llums i colors fluorescents. També es farà un concert de corda amb música d’avui i cant coral, el dia 16, la proposta Expressa’t artísticament el dia 22 o l’espectacle “mapping” Symbiphonic el dia 23. La Mostra lliurarà els premis el dia 24 de gener.
Totes les activitats es faran a la casa de cultura Mas Catarro, excepte la del dia 22, que es trasllada a l’espai Antistiana de la Ràpita. L’exposició de les obres de la Mostra es pot visitar de dimarts a divendres de tres de la tarda a nou del vespre i com a excepció s’obrirà aquest diumenge, 12 de gener, de 10 del matí a una del migdia.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: