Dimarts, 25 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Vilafranca acull aquest dissabte el I Memorial Japo99

Vilafranca acull aquest dissabte el I Memorial Japo99

L’esdeveniment girarà al voltant de les arts marcials i recollirà joguines per a la campanya de Creu Roja Alt Penedès ‘Cap infant sense joguina’.

L’associació sense ànim de lucre Japo99, organitzadora de l’esdeveniment, vol retre homenatge i preservar la memòria de Laura Gil, filla, família i amiga de les persones fundadores de l’entitat, qui va morir l’any 2017 a l’edat de 18 anys en un accident de trànsit.

El I Memorial Japo99 es farà aquest dissabte, de 9 a 12h, al Pavelló de la Gamba de Vilafranca. Serà un esdeveniment solidari d’arts marcials on hi haurà exhibicions, campionat de badges (un seguit de proves motivacionals perquè els participants obtinguin les seves insígnies) i una trobada de Gran Slam Semi Contact.

La jornada acabarà amb un combat de cinc contra cinc entre representants de l’escola d’arts marcials Mugendo Vilafranca –d’on era alumna la Laura- i representants d’altres escoles Mugendo de Catalunya.

L’acte és obert i la inscripció per participar-hi és una joguina nova que serà donada a la campanya de Creu Roja Alt Penedès ‘Cap infant sense joguina’. Per al públic general, l’entrada serà un donatiu lliure que serà destinat a nous projectes de l’associació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: