Dimarts, 1 de Desembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una marató de tastos i l’actuació al Casal, darrers actes del 60è aniversari dels Falcons

Els Falcons de Vilafranca enguany celebren el seu 60è aniversari. Per aquest motiu, a totes les activitats que s’han fet enguany, s’hi va sumar dissabte passat una jornada de tastos al seu local.

Des de dos quarts d’una del migdia fins a les 10 de la nit, es van poder degustar vermuts i vins del territori, a més de gaudir d’una proposta singular: la Ridel Experience. A més d’aquesta jornada, des del mes de juny fins al mes de novembre, han fet un total de 5 tastos al seu local aquest any d’aniversari.

L’endemà diumenge es va fer la 10ª Pujada a l’Ermita de Sant Pau, una cursa de perfil de muntanya integrada en lla lliga de curses i que endinsa als participants en el bonic paisatge penedesenc.

Aquesta setmana però, serà quan Vilafranca acollirà els plats forts de l’aniversari falconer. Com ja és tradicional en les festes de la colla, han preparat pel divendres dia 6 de desembre el Rally dels Falcons, concretament enguany és la 28ena edició, que sortirà a les 8 del matí de la Rambla de Sant Francesc. L’endemà dissabte 7 de desembre a 2/4 de 8 del vespre es podrà gaudir, de manera gratuïta a la sala de festes 1876 de

Vilafranca, d’una exhibició de balls tradicionals bascos amb la formació amiga de la colla: els Alkartasuna Euskal Dantza Taldea, de Passai Antxo.

I per acabar, i com a traca final de l’aniversari, aquest diumenge 8 de desembre a les 12 del migdia, començarà una cercavila que recorrerà els carrers del centre, s’encendrà una tronada a la Rambla Sant Francesc i, a continuació al Casal Societat La Principal, hi haurà la gran actuació de falcons i exfalcons. Tot plegat, s’acabarà amb un dinar d’aniversari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: