Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un grup d’empresaris peruans del Clúster ICA s’han reunit a Vilafranca amb membres d’Innovi

Una quinzena d’empresaris peruans han visitat la comarca per conèixer el funcionament d’un clúster com el d’Innovi, amb el que tenen força coses en comú.

Els membres d’aquesta delegació han estat rebuts aquest dimarts al matí a l’Ajuntament de Vilafranca per l’alcalde Pere Regull i el tinent d’alcalde de Desenvolupament Econòmic i Projecció Exterior, Joan Manel Montfort. Es tracta d’una quinzena d’empresaris vitivinícoles del Perú que estan impulsant el seu clúster vitivinícola, amb el nom d’ICA, i que han estat convidats per el Clúster Vitivinícola Català Innovi. La intenció és que aquest empresaris peruans coneguin com funcionen clústers amb més experiència i bagatge, com explica el Clúster Mànager d’Innovi Eloi Montcada.
Montcada apunta que les realitats d’ambdós clústers son força similars ja que engloben empreses del sector vinícola, però també empreses relacionades, de serveis i enoturístiques, així com administracions i centres de recerca.
La voluntat és poder mantenir el contacte i la col·laboració entre ambdós clústers i facilitar també en la mesura del possible l’intercanvi de productes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: