Dilluns, 13 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Torna a Vilafranca la Fira de Santa Llúcia amb un ampli ventall d’activitats paral·leles

Torna a Vilafranca la Fira de Santa Llúcia amb un ampli ventall d’activitats paral·leles

Del 5 al 22 de desembre, arriba un any més la Fira de Santa Llúcia, al seu espai habitual a la rambla de Nostra Senyora de Vilafranca, que oferirà a banda de productes habituals, un seguit de tallers.

La fira, per tercer any consecutiu, oferirà una imatge homogènia ja que totes les parades s’instal·laran en casetes de fusta.
S’hi podran trobar parades d’articles típicament nadalencs, com ornamentació floral i de Nadal, tions, figures pel pessebre, arbres de Nadal, així com parades d’artesania amb productes alimentaris, de bijuteria, de joieria, joguines de fusta, decoració, estampació tèxtil, o ganxet entre altres.
S’ocuparà la totalitat de l’espai de la fira amb parades de comerços de Vilafranca, dels mercats no sedentaris i artesans provinents del Penedès i comarques veïnes. També hi participa el Col·lectiu d’artesans, brocanters i pintors del Penedès i l’Associació d’artesans agroalimentaris del Penedès.
Diàriament s’oferiran tallers nadalencs per a infants, a partir de materials com ara feltre, fang, elements florals, teixit de pissarra, fusta o xocolata. Els infants es podran endur la peça que hagin creat.
També es compta amb diferents actuacions artístiques a càrrec d’entitats i corals de Vilafranca. Com a novetat, hi haurà grups de músics itinerants, un escenari jove ambientat per l’espai jove La Nau, i ballades de swing.
La programació es pot consultar al llibret ‘Temps de Nadal a Vilafranca’, al web www.vilafranca.cat i a la mateixa fira.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: