Diumenge, 17 d'Octubre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’ha presentat la 36ena edició la Mostra Artística Sant Raimon de Penyafort

Del 10 i el 26 de gener la Masia Mas Catarro acollirà una nova edició d’aquesta mostra artística que aplega obres de sis disciplines diferents, a banda enguany d’una programació cultural paral·les.

La Masia Mas Catarró de Santa Margarida i els Monjos serà l’espai que acollirà un any més aquesta mostra artística que s’organitza des de la regidoria de Cultura i que vol ser una eina de dinamització cultural del municipi i la comarca, però comptant també amb la presència d’artistes vinguts d’altres punts de l’estat. En les darreres edicions s’ha comptat amb la participació de més de 130 artistes en la categoria d’adults en les diferents disciplines que acull la mostra, i que en els darrers anys ha sumat també unes 300 obres realitzades per els alumnes de les escoles del municipi.
La regidora de Cultura, Esther Marmaneu, explicava que en aquesta edició han volgut complementar el que és la mostra pròpiament i per tant s’ha preparat una programació cultural que es desenvoluparà durant les tres setmanes que dura la mostra.
A més, aquestes programació paral·lela entre el 10 i el 26 de gener es vol que cada any es mogui al voltant d’una temàtica que li doni unitat. Enguany serà l’essència de l’art, seguint l’evolució des de l’època clàssica fins els nostres dies.
Així hi haurà dansa, teatre, música i espectacles diversos que tindran també una mostra de l’ús de les noves tecnologies en la proposta que presentaran l’artista visual Sílvia Isach i el compositor Roger Subirana sota el nom de ‘Symbiphonic’. Un espectacle que es va estrenar fa uns mesos al cinema Kubrick i que el proper 23 de gener es podrà veure a la Masia Mas Catarro dels Monjos. Sílvia Isach.
Pel que fa a la mostra, acollirà treballs de dibuix, pintura, escultura, ceràmica, fotografia i com a novetat enguany d’il·lustració digital. Les obres es poden presentar a la mateixa Masia Mas Catarro entre el 10 i el 18 de desembre. Les bases es poden consultar a la pàgina web de l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: