Divendres, 30 de Juliol de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Projecte de venda de roba sostenible i solidària amb l’Associació de Càncer Metastàsic

Una penedesenca amb càncer de mama metastàsic engega un projecte per recollir fons per l’associació a través de la venda de peces de roba de punt sostenibles i solidàries.

Montse Lluch, veïna de Sant Martí Sarroca, ha posat en marxa fa pocs mesos aquest projecte que d’alguna manera va començar a gestar-se fa molt més temps. Explica que fa uns 3 anys li van diagnostica càncer de mama metastàsic, una malaltia que avui dia no te cura; i que pocs mesos després al seu marit també van diagnosticar-li un càncer. En aquest punt van decidir que calia replantejar-se moltes coses a la seva vida, i que calia un temps per reflexionar. Buscant respostes i retrobar forces per recuperar la seva salut i la seva vida va marcar a la zona de Sa Tuna, prop de Begur, i després d’un mes va tornar decidida a tirar endavant aquest projecte de roba feta de punt sostenible i solidari.
A més, i en col·laboració amb la Joieria Moner de Vilafranca, han fet una polsera solidaria per ajudar a recollir fons per l’associació.
Tota la informació sobre el project es pot consultar a la web www.per-mi.com, i des de fa poc disposen també d’una botiga a Vilafranca on venen els seus productes.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: