Dimecres, 24 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Lluc Casares ha presentat el seu darrer disc en format quintet a l’auditori del Vinseum

Amb “Sketches Overseas” el saxofonista i clarinetista Lluc Casares ha obtingut el premi al “millor disc de Jazz” del 2018, atorgat pel grup Enderrock. El projecte va arribar aquest dissabte al vespre a l’Auditori de Vinseum amb Oriol Vallès a la trompeta, Joan Monné al piano, Giuseppe Campisi al contrabaix i Joan Casares a la bateria.

Les sonoritats de Louis Armstrong i Sonny Stitt li van ser molt familiars durant la infància, però va ser el seu pare Pau Casares, referent jazzístic de l’escena catalana, el seu primer mestre i mentor. Instal·lat durant dos anys a Nova York, en Lluc forma ha format part del prestigiós Artist Diploma Ensemble de la Juilliard School of Music, sota la direcció de Wynton Marsalis, i ha tocat amb músics com Dr. John, Nicholas Payton, Frank Wess, Phil Woods, Lee Konitz, Jon Faddis, Jesse Davis o Arturo Sandoval.

Les composicions del disc es poden definir dins l’estètica de l’anomenat Straight Ahead Jazz, estil amb el que l’autor s’identifica, tot i que els experts consideren que no se’l pot encaixar en cap tendència concreta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: