Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’espectacle de circ de la companyia Amer i Àfrica encanta el públic a Cal Bolet

En el marc dels espectacles programats per aquestes festes, el diumenge 29 de desembre es va poder veure a Cal Bolet ‘Envà’, la proposta de circ que presenta la companyia Amer i Àfrica.

Amb una posada en escena molt senzilla, i jugant amb la il·luminació, la intenció era parlar de les relacions humanes i les seves dificultats, com explica Àfrica Llorens.
És una proposta que han estat portant en molts festivals de carrer arreu d’Europa, i que ara han aconseguit també fer entrar en sales com Cal Bolet. A ‘Envà’ els espectadors acaben participant de l’espectacle que busca trencar les barreres que sovint hi ha en les relacions personals, com apunta Amer Kabbani.
Els dos protagonistes divaguen a través del moviment, els equilibris, l’humor i la composició de l’espai sobre les peculiaritats de les relacions humanes.
De fet, les bales de palla reflecteixen les parets mentals que construïm per protegir-nos davant de possibles perills emocionals, i després ens passem la vida intentant fer caure l’envà que ens envolta i ens impedeix comunicar-nos i relacionar-nos sense barreres.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: