Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’equip de govern vol aprovar en el proper ple el text refós del projecte del carrer del Comerç

Després de treballar en les darreres setmanes amb la Comissió d’Urbanisme s’ha acordat un text refós que recull els aclariments que aquesta havia demanat en relació al projecte inicial.

Així ho ha anunciat el regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de Vilafranca, Francisco Romero, acompanyat del portaveu de l’equip de govern, Aureli Ruiz. Romero ha comentat que després dels treballs que s’han fet amb la Comissió d’Urbanisme s’ha assolit un text refós que es portarà la propera setmana al plenari i que servirà per tal de desencallar el procés de reurbanització del carrer del Comerç.
Romero remarca que l’essència del projecte no varia respecte el que ja es va portar a aprovació fa uns mesos, i es manté la idea bàsica que ja van exposar en el ple extraordinari de finals d’octubre S’hi han incorporat les modificacions i explicacions que es van demanar des de la Comissió d’Urbanisme.
Finalment, el portaveu del govern, Aureli Ruiz, explicava que la Generalitat ha acceptat urbanitzar el carrer del Comerç com a espai lliure; i la voluntat és que es pugui iniciar la urbanització de la zona l’estiu vinent.
Des del govern v olen que el projecte es pugui aprovar definitivament el més aviat possible, per tal de poder iniciar la urbanització. I remarquen que han mirat de recollir, en la mesura del possible, el màxim de demandes que feien els veïns i la propietat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: