Dimecres, 22 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Arsenal ha celebrat Sant Eloi amb una mostra de joieria d’autor al Claustre dels Trinitaris

Sant Eloi és el patró dels joiers i l’escola d’art Arsenal té per costum, de forma tradicional, celebrar la diada d’una manera especial.

Cada any els alumnes acostumen a obsequiar a algun dels seus companys amb una joia realitzada per ells mateixos. Aquest any, però, a més d’aquest intercanvi d’alumnes s’ha fet una celebració especial. El passat 29 de novembre el magnífic claustre dels Trinitaris va acollir la festa, amb un mercat d’artesans joiers exalumnes de l’escola.
Als exalumnes que van participar de la fira són de diferents indrets del Penedès i fins i tot de fora de la comarca.
L’èxit de la iniciativa fa pensar en la possibilitat de repetir-la en format fira. D’altra banda també es va aprofitar l’esdeveniment per presentar la mostra itinerant de les joies guanyadores del concurs de mestre artesà del 2018. L’acte va comptar també amb la presència de la regidora d’Educació, Txell Montserrat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: