Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
L’aposta per impulsar el consum de Gall del Penedès centra l’edició 355 de la Fira del Gall

L’aposta per impulsar el consum de Gall del Penedès centra l’edició 355 de la Fira del Gall

Aquest cap de setmana Vilafranca viu la 355a edició de la Fira del Gall, amb diverses novetats que busquen generalitzar el consum de Gall del Penedès més enllà de les festes de Nadal.

El primer concurs ‘Millor plat cuinat amb Gall del Penedès amb IGP’, en el qual participen els plats preparats pels restaurants de la Mostra gastronòmica, i els tallers de l’Aula de cuina ‘Cuina el Gall sense por!’ són dues novetats destacades de la Fira del Gall 2019.

Les dues activitats van en la línia de desestacionalitzar el consum de Gall del Penedès tenint en compte que el pic de venda d’aquest producte es produeix durant les festes nadalenques. Amb el concurs i l’aula de cuina, l’organització de la Fira del Gall aposta per impulsar el consum de Gall del Penedès i dur-lo a les llars.

La Fira del Gall ha estat inaugurada a les vuit del matí d’aquest dissabte amb la participació de la Consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat Àngels Chacón, qui ha acompanyat l’alcalde de Vilafranca Pere Regull i altres representants de l’Ajuntament de Vilafranca, a més del president del Consell Comarcal i el del Consorci de Promoció Turística del Penedès, entre altres autoritats.

El Parc de Sant Julià és l’escenari d’aquesta fira centenària que permet viure i descobrir una experiència completa, de la criança a la degustació de l’aviram.

La fira ha consolidat les seves populars propostes com el Mercat d’aviram, la Mostra gastronòmica o el Celler Penedès. En aquesta edició, la fira continua innovant a tots els seus àmbits per situar-se a l’avantguarda amb propostes com el concurs-exposició de la raça de Gallines Penedesenca, el Mercat d’artesania i tot un conjunt d’activitats lúdiques enfocades a públic de totes les edats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: