Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La xarxa solidària Baula s’ha presentat a Vilafranca amb una marxa de torxes

Baula – Xarxa Solidària de la vegueria Penedès-Garraf-Anoia, és un projecte polític i de solidaritat que tot just acaba de néixer i que està donant les seves primeres passes.

Divendres passat es presentava a Vilafranca amb un acte públic. Una marxa de torxes que recollia fons pels represaliats polítics.
La Baula és una organització antirepressiva que treballa en l’àmbit de les comarques de l’Alt i Baix Penedès, el Garraf i l’Anoia.
Ajuda en la cobertura econòmica i política de casos repressius quan les persones perseguides siguin veïnes de les comarques de l’Alt Penedès, l’Anoia, el Baix Penedès i el Garraf, amb independència de quin i on sigui el Jutjat, Tribunal o òrgan de l’administració al que s’enfrontin.
L’entitat es presentarà de manera formal a principis del 2020. Mentrestant, a través d’aquesta primera presentació la Baula animava a la gent a participar de les marxes de torxes organitzades arreu de la vegueria aquest divendres passat, en solidaritat a les preses polítiques catalanes i contra la repressió.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: