Dissabte, 4 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca deté un individu per robatori amb força en grau de temptativa

La Policia Local de Vilafranca va detenir dilluns a la nit un individu com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força en un vehicle en grau de temptativa.

La detenció es va produir passats dos quarts d’onze de la nit quan una patrulla va detectar un individu amb actitud sospitosa al costat d’un vehicle a l’aparcament del parc de Sant Julià, tocant als c/ Eugeni d’Ors i Assumpta Trens.

Davant la presència policial, l’individu va sortir corrent fins que va ser interceptat pels agents al final del c/ Progrés. Posteriorment els agents van poder verificar que a l’aparcament del parc de Sant Julià hi havia un vehicle amb mostres d’haver estat forçat, tot i que no s’havia consumat i que, en la fugida, l’individu s’havia desprès d’un cordill i d’una cisalla.

Per aquest motiu l’individu va quedar detingut com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força en un vehicle en grau de temptativa.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: