Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La patge Dela recull les cartes dels infants de Vilafranca, amb moltes joguines i bons desitjos

Com és habitual les joguines tenen un lloc destacat en les cartes dels infants, però també hi ha lloc per a a demanar bona salut, pau i un món millor de cara al 2020.

En aquests darrers dies del mes de desembre, i a les portes de l’arribada de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient, els infants de Vilafranca lliuren les seves cartes amb els desitjos a la patge Dela. Aquesta ajudant de confiança del Patge Raimon és l’encarregada enguany d’aquesta important tasca, i com va passar diumenge al barri de La Girada els més petits s’hi acosten il·lusionats per lliurar-li les seves cartes.
La patge Dela comenta que és un moment molt intens i especial el de rebre les cartes dels nens i nenes de la vila, que demanen evidentment moltes joguines però també amb esperança de que hi hagi bona salut entre altres qüestions.
De fet la patge Dela comenta que tothom espera que el nou any sigui millor que l’anterior, i de cara al 2020 per exemple ella voldria que una xacra com els feminicidis, que afecta tota la societat, s’acabessin i poguéssim viure en una societat més justa i igualitària.
En aquesta aposta per la igualtat, enguany al mateix barri de la Girada ha arribat una tiona, que està instal·lada aquests dies a la Rambla del barri.
Com explica la presidenta de l’Associació de Comerciants de la Girada, Pilar Badell, la tiona va arribar el dia 16 de desembre, i el diumenge 22 es va fer la sessió de caga tió solidari per tal de recollir aliments per el rebost que gestiona l’associació Ressó. Badell explica que va ser una activitat molt participada i que es van recollir més de 230 kilos d’aliments.
Aquesta tiona serà al barri de la Girada fins passat reis.
Pel que fa a la patge Dela, recollirà aquest dilluns dia 30 les cartes al local de l’Associació de Veïns de la Barceloneta Sant Magí entre les 6 de la tarda i les 8 del vespre; el proper dia 3 de gener al local de l’Associació de Veïns de les Clotes, entre les 5 de la tarda i 2/4 de 8 del vespre; i finalment el dia 4 de gener al local de l’Associació de Veïns de Sant Julià entre les 5 de la tarda i les 8 del vespre.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: