Dimecres, 8 de Desembre de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Jove de Vilafranca tanca la temporada 2019 amb un sopar a Vilobí

La Jove de Vilafranca tanca la temporada 2019 amb un sopar a Vilobí

El passat dissabte 30 de novembre, a les 9 del vespre, la Colla Jove de Vilafranca va celebrar a Vilobí el seu Sopar de Final de Temporada 2019, amb l’assistència d’un centenar de persones.

Entre els convidats d’enguany hi havia el regidor de cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Ricard Rafecas. També representació dels Xicots de Vilafranca, dels Castellers de Les Roquetes, dels Vailets de Gelida i dels Xiquets de Torredembarra.
El sopar es va celebrar en un ambient festiu durant tota la nit, farcida de sorpreses. Va incloure cinc projeccions de vídeos: un resum de la temporada 2019; un homenatge a la canalla de la colla; un vídeo de cares divertides; un vídeo amb un missatge personal del cap de colla i un homenatge a la campanya Atreveix-te. Les ovacions van ser, com no, amb les imatges dels màxims castells de la colla, com el 3 de 7 i el pilar de 5, recuperats enguany des de l’any 2015. Es va fer també un homenatge a la canalla, just després del seu vídeo.
En el torn de parlaments el regidor Ricard Rafecas, que va tenir paraules per encoratjar a tothom a treballar per sumar més camises i enfortir la base social de la colla i va afirmar que treballarà per intentar aconseguir el tan reclamat local per als assajos de la colla. Va tancar els parlaments el president, Manel Trias, que va fer menció a les paraules del regidor, va agrair a tothom i a l’equip de junta tota la feina feta durant la temporada i va remarcar que l’any vinent serà una temporada molt important amb la celebració del 10è aniversari.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: