Dimarts, 28 de Gener de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La inauguració de la pista de gel obre la campanya de Nadal

La inauguració de la pista de gel promoguda per Centre Vila obre la campanya de Nadal, precedida pels bons resultats del Black Friday.

Aquesta tarda a les quatre es farà la inauguració de la pista de gel que promou l’associació de comerciants Centre Vila per dinamitzar la campanya de Nadal. És la quinzena campanya consecutiva amb pista de gel a Vilafranca. Aquest any, però, la pista és descoberta com ho havia estat durant els primers anys perquè s’han reduït dràsticament les subvencions que ha rebut l’associació. La pista manté les dimensions i el preu de lloguer de patins, així com el funcionament habitual i estarà en marxa des d’avui fins al 5 de gener.

La presidenta de Centre Vila destaca que els comerciants no volen perdre la pista de gel perquè els sembla un important revulsiu que atrau a Vilafranca molta gent de la comarca i de fora.

La inauguració de la pista de gel marca l’inici de la campanya Nadal, que ha vingut precedida pels bons resultats del Black Friday. Segons Centre Vila, la campanya del divendres negre es consolida a Vilafranca amb rècord de vendes en algunes botigues respecte als últims anys.

Amb ofertes que oscil·laven majoritàriament entre el 10% i el 30%, alguns comerços van registrar operacions molt per sobre de les dels últims dos anys i, fins i tot, superiors a les del Shopping Night.

Segons Vivas, els clients valoren les ofertes abans de la campanya de Nadal i la cita arriba en el moment adient per «planificar les compres encertadament». La presidenta de Centre Vila creu que un bon Black Friday sol precedir una bona campanya de Nadal tot i que, a priori, pugui semblar que les vendes s’avancin.

Programació

Ràdio Vilafranca

15:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria
20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
20:30
Tertúlia d'actualitat
Programa diari conduït per Josep M Soler

Penedès Televisió

18:00
L'informatiu LSC
L'actualitat diària, en llengua de signes catalana
18:30
Tot jazz
Un recorregut per la història del jazz vista des de Catalunya
19:00
Connecti.cat
Viatja a tots els racons del nostre país

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: