Divendres, 31 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
La Granada posa en marxa #MovimentJove per donar un impuls a les activitats juvenils

La Granada posa en marxa #MovimentJove per donar un impuls a les activitats juvenils

L’Ajuntament de la Granada ha posat en marxa el #MovimentJove, un projecte enfocat a organitzar, dinamitzar i potenciar activitats per al jovent del municipi.

Tal i com explica Gisela Roca, tècnica de Joventut del consistori granandenc, “és una etapa de renovació del Servei Jove Dinamo que passa, d’entrada, pel canvi de nom; properament, per renovar el propi espai existent al Centre Cívic i, a partir d’aquí desenvolupar el màxim d’activitats possibles”.
L’objectiu “és fer realitat idees, projectes, tallers o activitats esportives que pugui tenir el jovent, com per exemple el campionat de calistènia organitzat recentment a la plaça de la Independència”.
A banda de les diferents activitats, el #MovimentJove també ofereix servei de suport acadèmic.
El #MovimentJove es troba ubicat al Centre Cívic de la Granada i el seu horari és de dilluns i dimecres de quatre a vuit de la tarda. S’hi pot contactar al telèfon 628.264.482 o mitjançant els seus perfils a les xarxes socials.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: