Dilluns, 21 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Fundació Futura Local ha celebrat un concert solidari de Jazz a benefici de la Marató

Prop d’un centenar de persones va assistir al concert que aquest diumenge organitzava la Fundació Futura Local a les bodegues Pinord de Vilafranca.

En aquesta ocasió el projecte Sons Penedès de la fundació oferia un concert solidari de jazz i tast de vins amb la solista russa Bess Milonova i el guitarrista de Terres de l’Ebre Eduard Borràs, més conegut pel seu pseudònim Edward Mclennon,
Aquest dilluns la presidenta de Futura Local, Maria Josep Tuyà i la directora de la fundació, Montse Guilera, han fet un balanç positiu de l’activitat. El Nadal de l’any passat van organitzar un concert similar a l’església de Sant Francesc i enguany les va acollir Pinord.
Encara no s’ha fet el recompte de recaptació però el pot que servia per les aportacions es destinarà íntegrament a la Marató.
Sons Penedès, és projecte musical de la Fundació Privada “Futura Local”, amb un doble objectiu, aglutinar tots els concerts solidaris que la fundació organitza per recaptar fons per causes socials i promocionar artistes, en aquest cas del mon del jazz.
La Fundació Futura Local afronta el 2020 amb ganes de renovació i de continuar aportant projectes solidaris vinculats als cellers del Penedès. Han renovat la junta de l’entitat i properament donaran comptes del balanç de l’any 2019 i el pressupost del 2020.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: