Diumenge, 31 de Maig de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Diputació realitza el cens d’activitats i establiments dels municipis de Pacs i la Granada

Així, a Pacs s’han censat un total e 46 activitats i a la Granada 108 activitats.

Els censos s’han elaborat amb la base de dades de l’aplicació informàtica Gestor d’informació d’Activitats i contenen tots els establiments, tant públics com privats, que hi ha a cada municipi. Així, a Pacs s’han censat un total e 46 activitats i a la Granada 108 activitats. En ambdós municipis destaca l’elevat nombre de cellers de vins i caves, com és habitual a la comarca del Penedès.
A més, en ambdós municipis s’ha fet el Pla de verificació de les activitats comunicades en base a la metodologia i criteris fixats a la Guia i que es basa en prioritzar les activitats que s’han de verificar en funció de la seva incidència ambiental i el seu risc d’incendi. A més, els ajuntaments poden afegir altres criteris de priorització com l’antiguitat o l’emplaçament en una determinada ubicació. Aquesta verificació determina que els establiments s’ajusten als projectes i certificacions presentades i que compleixen la normativa que els és aplicable es fa un cop les activitats ja estan en funcionament.
En el cas de Pacs, el pla de verificació, que té una durada de quatre anys, s’ha fet de 14 activitats i estableix que el primer any es verificaran cinc activitats, i pel que fa a la Granada, que també té una durada de 4 anys, s’ha fet de 26 activitats i estableix que el primer any es verificaran sis activitats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: