Dissabte, 1 d'Abril de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La CUP no va donar suport als pressupostos perquè considera que són continuistes

Abans del ple municipal la CUP de Vilafranca va presentar en roda de premsa la seva posició respecte a la proposta de pressupostos per l’any 2020 feta pel govern de Vilafranca.

Des de la formació discrepen de la radiografia de necessitats que ha realitzat l’equip de govern i que presenta en aquests pressupostos. Els cupaires consideren que són uns pressupostos continuistes i al seu entendre, tampoc donen resposta a part dels problemes i necessitats dels vilafranquins i vilafranquines.

Des del grup municipal de la CUP volen uns pressupostos centrats en les persones, en els seus drets i en millorar la qualitat de vida de tota la població. És per això que creuen que caldria revisar i valorar si dels 2,7 milions d’euros de romanent generat es podria haver invertit més diners en matèries socials. Des de la formació de l’Esquerra Independentista volen aportar una visió i una proposta alternativa a la del govern amb la voluntat de construir una Vilafranca més justa, social, participativa i solidària. El seu plantejament sobre els pressupostos es basa en tres pilars bàsics, que entenen fonamentals per recuperar i garantir drets i millorar la qualitat democràtica del municipi: participació ciutadana, drets socials i, cultura i igualtat d’oportunitats. Així mateix, des de la CUP reclamen uns pressupostos amb perspectiva feminista i ecologista, que posin en el centre d’atenció a les persones, les necessitats i drets bàsics.

CUP

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: