Divendres, 18 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La comissió de la gent gran visita residències i centres de dia a les portes de Nadal

Com es tradició cada any quan s’acosta el Nadal, la comissió de la gent gran fa una visita a les residències i centres de dia de Vilafranca.

Encapçalada per l’alcalde, Pere Regull, i el tinent d’alcalde de l’Àrea de Serveis a les Persones i Promoció Social, Ramon Zaballa, la comissió felicita el Nadal a totes les persones que resideixen o passen bona part del dia en aquests equipaments.

Durant la seva visita al Centre de Dia de la Generalitat, el casal de la gent gran del carrer Peguera, Pere Regull explicava que aquest és un acte «entranyable» i que vol posar al centre d’atenció les persones grans, que moltes vegades queden invisibilitzades.

La comissió de la gent gran també s’encarrega de visitar les persones grans que viuen soles, com destaca Ramon Zaballa.

En una societat cada cop més envellida, la feina de les persones voluntàries és cabdal per garantir que les persones grans tinguin les seves necessitats cobertes.

La comissió va visitar aquest dilluns la residència Mare Ràfols, el Centre Sociosanitari Ricard Fortuny i el Centre de Dia de la Generalitat. Aquest dimarts visiten la residència Inglada Via i la llar Josefina Mata.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: