Dimecres, 12 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Jordi Parellada és reelegit com a president d’Òmnium Alt Penedès

Jordi Parellada és reelegit com a president d’Òmnium Alt Penedès

El passat 12 de desembre, Òmnium Alt Penedès va celebrar la seva assemblea territorial i va escollir Jordi Parellada com a president a l’Alt Penedès amb el vot favorable de tots els socis presents.

Amb una participació propera a la setantena d’associats, es va fer un balanç de les activitats i projectes realitzats durant l’any 2019 i es va aprovar el pla de treball i el pressupost per al 2020.
Parellada va comentar que aquesta junta continuaria treballant en tots els projectes i activitats de suport a la llengua, a la cultura i al país, i que havien escollit com a fil conductor del proper any la Mediterrània, i mirar de tractar-hi aspectes històrics, culturals, de llengua, artístics, socials i solidaris.
L’entitat a l’Alt Penedès ha superat les 3.700 persones associades i el reelegit president va manifestar que ‘augmentar pràcticament quatre vegades el nombre de socis en gairebé cinc anys no deixa de ser un reflex de la situació que vivim com a país, amb mancances de drets i llibertats’, i això no fa més que refermar-los a continuar treballant des de la cultura per l’alliberament dels presos polítics i exiliats i lluitar per la independència mentre no siguem un país lliure.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: