Dilluns, 25 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Innovi participa en 19 projectes enguany i mobilitza 2 milions d’€ per el sector vitícola

El Clúster ha fet aquesta setmana balanç de les accions dutes a terme al llarg del 2019, i es va buscar fer una transferència de les sensacions i coneixements adquirits.

El pati del Vinseum acollia dilluns una jornada organitzada per el Clúster Innovi que servia de tancament de l’any 2019 i per retre comptes als associats dels diferents projectes en que s’ha participat.
De fet, com explicava el Clúster Mànager d’Innovi Eloi Montcada, l’acte volia ser una jornada de transferència de resultats. El 2019 s’ha participat en 19 projectes i s’han mobilitzat més de 2 milions d’€ per el sector vitivinícola català.
En aquesta ocasió es va apostar per una presentació més informal, i tot fent una copa de cava al pati del Vinseum els participants van explicar els projectes en que havien participat i van compartir les seves sensacions i experiències.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: