Dilluns, 29 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Esquerra ha convidat la ciutadania a compartir els seus desigs per la Vilafranca del 2020

Esquerra Republicana es va sumar als actes nadalencs de Vilafranca organitzant dilluns a la tarda la ‘Vinya dels desitjos’ a la Rambla Sant Francesc.

Els vilafranquins i vilafranquines es van acostar als ceps que Esquerra va “plantar” a la Rambla per penjar-hi els seus desigs: una Vilafranca més inclusiva, amb parcs més bonics, menys cotxes i més espai per passejar, un comerç més viu, més oportunitats, més cura pel patrimoni, l’estació de trens de regionals o una Vilafranca més feminista eren alguns dels missatges que es van compartir.

Per part d’Esquerra Republicana, els cinc regidors del grup municipal, van explicar que pel 2020 vetllaran perquè el govern de Vilafranca avanci en els acords presos amb Esquerra sobre els pressupostos.

Els republicans també reclamen per aquest 2020 un govern «més obert, que compti amb tots els grups municipals i que busqui grans acords de ciutat perquè hi guanyi Vilafranca».

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: