Divendres, 6 de Desembre de 2019
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC de Vilafranca torna a reivindicar un casal d’hivern

El grup municipal d’Esquerra Republicana a Vilafranca ha tornat a reclamar, com ja ho va fer l’any passat, que l’ajuntament de Vilafranca hauria de plantejar més activitats d’hivern per a les famílies

Mònica Hill, lamenta que l’equip de govern no hagi posat en marxa el casal d’hivern que es va aprovar per unanimitat en una moció presentada per ERC el desembre de l’any passat.

Els republicans valoren que enguany s’hagi ampliat l’oferta de places i horaris de la Fàbrica de Joguines, però consideren que no és suficient i que l’oferta d’activitats és similar a la de l’any passat i que no estan obertes a tothom. Per això insisteixen en reclamar un casal d’hivern que obre en horari de matí i de tardes.

D’altra banda Mònica Hill indiquen que la pista de gel està vinculada a les compres en determinats comerços. Per això consideren que caldria replantejar la subvenció municipal i que si no es vol prescindir de la pista, que se n’utilitzi una de sintètica que no tingui un consum energètic tant elevat.
Finalment també fan un toc d’atenció al voltant dels llums de Nadal, apuntant que ‘l’equip de govern hauria de garantir un procés transparent en la seva instal·lació’. Consideren que caldria fer un concurs públic i aconseguir que els llums siguin més bonics. Imaginatius i variats.

ERC

Programació

Ràdio Vilafranca

11:00
Mites de la cançó
Nadales a la cançó
12:30
Musical
Selecció de música variada
13:00
Les notícies de la setmana
Resum informatiu amb Sergi Ansón

Penedès Televisió

12:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
12:30
Esport comarcal
Futbol. Riudebitlles - Moja
13:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: