Dijous, 8 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Entrem-hi agraeix el compromís de la Xarxa d’Empreses i Entitats Solidàries del Penedès Garraf

Aquest dijous al vespre es feia a l’auditori del Vinseum el quart acte de reconeixement a la Responsabilitat Social Corporativa ‘Junts trenquem el cercle!’.

Es tracta d’una trobada lúdica i distesa organitzada pel grup cooperatiu Entrem-hi per reconèixer i donar les gràcies a les empreses i entitats que formen part de la Xarxa d’Empreses i Entitats Solidàries del Penedès i el Garraf.

L’acte d’aquest dijous va comptar amb la intervenció del mag expert en màgia de proximitat Jordi Caps i la psicòloga Rosa Cabezas. Sota el lema «la màgia de la cooperació», els assistents van prendre part d’una vetllada plena de sorpreses.

El Grup Entrem-hi té com a objectius millorar la qualitat de vida de les persones en risc d’exclusió mitjançant la gestió de projectes sociolaborals, serveis comercials i industrials que permetin oferir oportunitats de formació i feina per a persones amb especials dificultats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: