Dilluns, 2 d'octubre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Falcons celebren el pregó del 60è aniversari

La Foix Cuyàs destaca que la incorporació progressiva de la dona als Falcons ha fet més gran la colla.

Els Falcons de Vilafranca estan celebrant els darrers actes de la commemoració del seu 60è aniversari, actes que es van iniciar al principi de la temporada i que s’han anat succeint al llarg de tot l’any. Aquest cap de setmana vinent tindrà lloc la traca final de les activitats. I com a prèvia el divendres es va fer el tradicional pregó d’aniversari, que es va realitzar al Forum Berger Balaguer, a càrrec de Foix Cuyàs, històrica exfalconera, condecorada amb l’escut de plata de l’entitat.
Abans de pronunciar el seu pregó es mostrava molt satisfeta per l’encàrrec i pressionada per la responsabilitat. Assenyalava que amb 60 anys els Falcons és una entitat del tot consolidada a la vila.
Els presentadors de l’acte li van donar pas tot destacant que va entrar a la colla amb 3 anys i que hi ha estat vinculada durant molt de temps, estant al capdavant de l’entitat molts anys, sent la primera dona cap de la tècnica del 2008 al 2011, i la primera dona presidenta dels Falcons els anys 2013 i 2014. La Foix Cuyàs va fer un repàs a aquesta llarga trajectòria amb amics i familiars dins la colla, però va posar l’accent sobretot amb la incorporació progressiva de la dona a la colla, fins al punt que en aquests moments són majoria. Per demostrar-ho va demanar a totes les falconeres que pugessin a l’escenari i van muntar dues escales integrades exclusivament per dones.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: