Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Vilanova va guanyar el I Torneig Solidari Serveis Mèdics Penedès

El torneig l’organitzava el Noia Freixenet i anava destinat a la Fundació Pasqual Maragall.

El Club Esportiu Noia Freixenet organitzava divendres passat un torneig solidari d’hoquei patins amb l’objectiu de recaptar diners per la Fundació Pasqual Maragall i els seus projectes socials i de recerca científica. Aquest esdeveniment ha estat possible gràcies al patrocini de Serveis Mèdics del Penedès.
El torneig, que tenia lloc al Pavelló Olímpic de l’Ateneu de Sant Sadurní d’Anoia, comptava amb la participació del Club Patí Vilanova, el CE Vendrell, el Club Patí Calafell, el Club Patí Vilafranca, el Dream Team SMP i la Federació Catalana de Patinatge. Els partits de les eliminatòries dels equips base començaven les quatre de la tarda, mentre que les eliminatòries dels equips sènior van començar a les sis.
El director de SMP, Josep Pañella, apunta que més que buscar un guanyador en la competició es buscava que hi guanyés la participació.
Per la seva banda el president del Noia, Ferran Andreu, apuntava el risc de l’aposta d’organitzar un torneig de hoquei en aquestes dates.
La modalitat del torneig era en dues eliminatòries en format 3×1. Els guanyadors jugaven la final. El Vilanova va guanyar al Noia a la final.
El combinat SMP el van formar jugadors del Penedès que disputen diverses lligues, amb la presència destacada de dues figures, Jordi Bargalló de l’Oliveirense i Pedro Gil, campió de la lliga europea amb l’Sporting.
Era la primera edició d’un torneig que vol garantir continuïtat.
La segona edició del torneig es jugarà a Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: