Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Quartet Mèlt ha tornat als seus orígens amb un concert de nadales a capella al Fòrum Berger

En el marc del 6è MUSiCVEU Festival, el Quartet Mèlt va oferir diumenge a Vilafranca el concert ‘Nadal a casa’.

El Quartet Mèlt és un grup vocal jove format per quatre cantants procedents de diferents indrets de Catalunya units pel món del cant coral català. Junts van decidir emprendre un il·lusionant projecte conjunt amb l’objectiu de gaudir de la música i transmetre-la a tothom qui els escoltés.

Ells són la soprano Magalí Sare, la contralt Ariadna Olivé, el tenor Eloi Fort i el baríton Oriol Quintana. El Quartet Mèlt va ser guanyador de la tercera temporada del concurs musical de TV3 “Oh Happy Day” i han publicat dos discos ‘Maletes’ que recull una varietat de peces de la seva trajectòria i ‘Xarrampim’ amb un recull de nadales.

Les nadales són el gènere més identificatiu dels orígens del Quartet Mèlt, ja que el grup va començar cantant al carrer en les dates assenyalades.

En aquest concert en format ‘a cappella’, es van combinar tradicionals catalanes amb altres nadales de ressò internacional.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: