Dijous, 21 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El programa ‘El brot’ de Penedès TV guanya el premi DO Catalunya del Zoom Festival

El Festival Internacional de Continguts Audiovisuals de Catalunya arribava al final de la seva 17a edició amb la gala de cloenda i lliurement dels Premis Zoom aquest dissabte a Igualada.

Com a novetat del Zoom Festival enguany es lliurava el Premi D.O. Catalunya al Millor Format de Televisió català, que ha estat pel programa penedesenc ‘El brot, 25 passejades literàries breus’, de Pep Puig i produït per Penedès Televisió i la llibreria L’Odissea.
Els altres candidats que optaven a aquest premi eren ‘l’APM?’ de Televisió de Catalunya, ‘Quan arribin els marcians’ de Televisió de Catalunya, ‘Katalonski de Televisió de Catalunya’ i ‘Oh my Goig’ de Barcelona Televisió.
‘El brot, 25 passejades literàries breus’ és una sèrie de 10 capítols on diferents lectors-passejants llegeixen 25 relats breus d’autors catalans i estrangers, clàssics i contemporanis. Cada lectura va acompanyada d’un recorregut per espais naturals i urbans de Vilafranca i el Penedès, mentre 5 il·lustradores i il·lustradors representen gràficament cada una de les històries.
A la gala de la 17a edició dels Premis Zoom, que ha tingut lloc al Teatre Municipal Ateneu d’Igualada, s’han repartit un total de 13 guardons que han recollit algunes de les produccions més populars de les graelles televisives del país, però també amb una forta presència internacional entre els programes i les pel·lícules premiades.
A la Secció Oficial, la pel·lícula alemanya Rufmord (2018), de la productora Hager Moss Film Gmbh, ha rebut el Premi al Millor Format de Ficció.
El Premi al Millor Format de la categoria d’Informatius ha estat per al programa 30 minuts, un dels programes més veterans de TV3.
El guardó al Millor Format Cultural i Divulgatiu ha estat per la sèrie de Betevé Oh my goig!
Pel que fa a l’entreteniment, el Premi al Millor Format l’han rebut ex aequo el programa britànic Drac SOS de Hattrick Entertainment i Channel 4 i la producció El cielo puede esperar de Movistar+ i Lacoproductora.
En la categoria d’esports la producció italiana Le ragazze mundiali s’ha endut el Premi Zoom al Millor Format d’Esports.
La presentadora Mari Pau Huguet va ser homenatjada amb el Premi d’Honor a la trajectòria. I els influencers Luc Loren i Pau Clavero van ser els guanyadors del Premi Millor Youtuber i el Premi Millor Instagramer, respectivament.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: