Divendres, 2 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Pessebre Vivent Parlat de les Gunyoles tona aquest Nadal amb la seva 43ena edició

El Pessebre Vivent Parlat va començar els seus passis el dia 15 de desembre, va continuar el 22, el dia de Nadal i Sant Esteve i continuarà el 29 i l’1 i 12 de gener.

El passat 15 de desembre començava, un any més, El Pessebre Vivent Parlat de Les Gunyoles situat en un entorn únic. Aquesta tradicional proposta, ofereix un total de 13 quadres protagonitzats per actors i actrius que gairebé arriben al centenar. El Pessebre Vivent Parlat involucra un important nombre de famílies que viuen el Nadal i gaudeixen de la tradició mentre exerceixen d’actors i actrius amateurs. A més la majoria també col·laboren durant els mesos previs en la preparació i organització de l’espai, els decorats i el material necessari perquè estigui tot enllestit. En total es protagonitzen 9 escenes parlades, del total de 13, entre les quals no poden faltar el caganer, la temptació del dimoni, l’anunciació dels pastors, el naixement o l’arribada dels mags d’orient que sempre és molt esperada pels visitants més menuts. Enguany se celebra la 43ena edició d’aquest esdeveniment tan arrelat a les Gunyoles.
Al Penedès és una activitat nadalenca prou coneguda però també crida l’atenció de la gent de fora de les nostres contrades. És el cas del Pere Figueres i la Montse Riaga que venien de Sabadell.
El Pessebre Vivent Parlat va començar els seus passis el dia 15 de desembre, va continuar el 22, el dia de Nadal i Sant Esteve i continuarà el 29 i l’1 i 12 de gener. Les entrades es poden adquirir a www.enoturismepenedes.cat i www.pessebresvivents.cat

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: