Dissabte, 22 de Febrer de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El llibre ‘La vinya i el vi del Penedès. 1850 – 2018’ rep el reconeixement dels premis Gourmand

El llibre del penedesenc Santi Borrell ‘La vinya i el vi del Penedès. 1850 – 2018’ ha rebut dos premis als Gourmand Awards, que reconeixen publicacions sobre gastronomia i vins.

El llibre del penedesenc Santi Borrell ‘La vinya i el vi del Penedès. 1850 – 2018’ ha rebut dos premis als Gourmand Awards que el reconeixen com a millor llibre d’Espanya en les categories ‘Història del vi’ i ‘Vins europeus’. Ara competirà en aquestes dues categories amb llibres publicats a tot el món en una fase final que tindrà lloc més endavant. A finals de gener es coneixerà la ciutat que acollirà el lliurament dels premis.

Els Gourmand Awards representen un punt de trobada anual de periodistes i escriptors de tot el món que han estat nominats per països i que opten al premi mundial.
Es dona el cas que Borrell va guanyar el certamen fa tres anys en la categoria ‘Història del Vi’ per l’estudi ‘La història del cava’.

‘La vinya i el vi del Penedès. 1850 – 2018’ agafa el relleu d’aquella primera obra proporcionant un estudi històric sobre l’evolució comercial i estratègica del vi al Penedès, des de mitjans del segle XIX fins a l’actualitat. El llibre es va publicar a finals d’abril amb el suport de la DO Penedès, el Consell Comarcal, EnoturismePenedès, l’Ajuntament de Vilafranca i Família Torres.

Programació

Ràdio Vilafranca

00:00
Penedès en Xarxa
Magazín matinal
03:00
El que faltava
Crítica d'actualitat, amb Pep Vergés i Àlex Santamaria
04:00
Al teu aire
Radiofórmula amb Àlex Santamaria

Penedès Televisió

02:30
Tertúlia de Carnaval
Tertúlia sobre el Carnaval, amb Àlex Santamaria
03:00
L'informatiu vespre
L'actualitat de Vilafranca i el Penedès, al vespre
03:30
Aventura't
Activitats i esports a l'aire lliure

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: