Diumenge, 28 de maig de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El Cineclub Vilafranca ha tancat la celebració dels 50 anys amb una gala de cloenda al Casal

Aquest divendres passat es va fer l’acte de cloenda de la celebració del 50 aniversari de Cineclub Vilafranca amb l’estrena de la pel·lícula ‘Puñales por la espalda’.

L’acte es va iniciar amb una presentació que anava a càrrec de l’actriu Mia Esteve i que va comptar amb la projecció d’un recull d’escenes d’algunes de les pel·lícules que han marcat la història del Cineclub.
L’actriu Marina Mestres va llegir també una reflexió sobre l’experiència cinematogràfica i tot seguit es van fer els parlaments. Primer, amb una videoprojecció, van arribar les felicitacions del president del Gremi de Cinemes de Catalunya, Camilo Tarrazón, i presencialment el president de la Federació Catalana de Cineclubs, Tariq Porter.
També va intervenir el regidor de Cultura, Ricard Rafecas, que va remarcar la tasca desenvolupada per el cineclub, que ja des dels seus inicis, amb Francesc Olivella, va ser un referent cultural. Rafecas va lliurar al president del Cineclub Vilafranca, Manel Balaguer, una placa en reconeixement als 50 anys d’activitat.
Finalment Manel Balaguer va destacar la tasca desenvolupada per les diferents juntes de l’entitat i el suport del públic en tots aquests anys.
El president del Cineclub també remarca l’esforç que sempre s’ha fet per estar a prop del públic en l’oferta de la programació.
L’acte va continuar amb la projecció d’estrena de la pel·lícula ‘Puñales por la espalda’, protagonitzada per Daniel Craig, Ana de Armas, Michael Shannon, Tonni Collete i Christopher Plummer. Un film d’intriga 100%, que ret homenatge a grans novel·listes del gènere.

2019-12-02-s

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: