Dijous, 20 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 7è Festival Hivernacle dobla el número d’actuacions respecte l’any passat

El festival Hivernacle del 2020 creix en formats, espai i públic, i rep el reconeixement de la crítica com un dels festivals més destacats de l’hivern de Catalunya.

L’Hivernacle afegeix actuacions gratuïtes, més concerts per a públic familiar i produccions de collita pròpia a diversos espais de Vilafranca fins arribar a superar la desena de propostes en aquesta edició.
Es tracta, doncs, d’una de les programacions més completes del festival amb dos dels artistes del moment, El Petit de Cal Eril i Pau Vallvé, una de les propostes amb més projecció del Penedès, Intana i el grup revelació de la temporada, Kids from Mars, que amb només setze anys han revolucionat el panorama musical. El festival també compta amb la ex. Cálido Home, Anna Andreu, que presenta en primícia la seva nova proposta en solitari, amb Steven Munar & The Miracle Band, que, amb la seva banda, lidera un dels directes amb més energia i personalitat de casa nostra, i amb Carles Ribot, que després de 20 anys als escenaris en varis projectes dins el panorama “underground”, publica la seva trilogia completa “A Contrallum”, en una edició especial i el grup anglès Ivan Campo, que torna a Vilafranca després d’endinsar-se dos anys enrere amb les seves melodies. Aquestes són algunes de les propostes que passaran per aquest 7è Festival Hivernacle. També són novetat els tallers Petits Tafaners, que per primer any, entren a la programació de l’Hivernacle i els ja clàssics tancaments “de club”, després dels concerts amb Brave Coast djs.
El primer concert tindrà lloc el 7 de febrer a Cal Bolet amb El Petit de Cal Eril com a cap de cartell. La resta de concerts i activitats es faran del 6 al 22 de març a diferents indrets de Vilafranca, com l’Auditori, el Claustre de Sant Francesc o la plaça de Sant Joan.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: