Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Comença la campanya ‘Regala igualtat’

La Regidoria d’Igualtat de Vilafranca engega, un any més, una campanya per fomentar les joguines no sexistes durant les dates nadalenques.

Aquest dimecres es comencen a repartir per les escoles els fulls de la campanya ‘Regala igualtat’. Són papers per fer un origami de l’estil ‘Els quatre sabaters’.

La il·lustradora Mireia Andrade ha creat uns personatges que agafen el relleu dels protagonistes de les anteriors campanyes, l’Oriol i la Laia. Són personatges que no tenen un gènere definit perquè cadascú se’ls imagini com vulgui.

La regidora Montse Arroyo ha explicat que les joguines «poden ser una via de transmissió de sexisme, perpetuació de rols tradicionals i limitadors per a nens i nenes». Per això la campanya apel·la a la responsabilitat de les famílies perquè deixin que «els infants descobreixin, gaudeixin i aprenguin jugant segons les seves preferències i sense prejudicis».

La campanya té com a lema «Construïm igualtat. Regala Igualtat». A banda de les escoles, els fulls es podran trobar als equipaments municipals i a la Fàbrica de joguines del Patge Raimon.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: