Dimecres, 28 de Juliol de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

‘Cap infant sense joguina’ repartirà 1.200 joguines entre unes 270 famílies de l’Alt Penedès

La campanya de Creu Roja Alt Penedès ‘Cap infant sense joguina’ repartirà 1.200 joguines entre 270 famílies de la comarca.

Fa uns dies tenia lloc a la seu de Creu Roja Alt Penedès una sessió informativa adreçada a les persones voluntàries que participen a la campanya ‘Cap infant sense joguina’. La campanya repartirà unes 1.200 joguines noves, no sexistes i no bèl·liques entres unes 270 famílies. Aquest repartiment es fa en tres dies i cal que el procés sigui àgil i ràpid. Per això és important que els voluntaris i voluntàries tinguin clares les seves funcions.

A banda de les rebuda i el servei de ludoteca que s’ofereix en el cas que els adults vinguin acompanyats pels nens, hi ha altres tasques que tenen a veure amb l’acompanyament que es fa a les famílies en la tria de les joguines. Ja fa un parell d’anys que la campanya ha canviat el model de funcionament posant al centre les mateixes famílies perquè siguin elles les que decideixin les joguines que volen per als seus fills i filles.

Enguany, seguint el que ja es va fer l’any passat, s’aposta per les donacions econòmiques per tal de garantir joguines adequades al perfil dels infants. Per aquest motiu s’han fet unes butlletes solidàries, al preu d’1 euro, per tal que tothom pugui fer la seva aportació.

La campanya es fa conjuntament amb el Consell Comarcal de l’Alt Penedès, l’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos i l’Ajuntament de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: