Dilluns, 5 de juny de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Baròmetre Casteller entrega 2.600 kilos d’aliments al Rebost Solidari de Vilafranca

Baròmetre Casteller ha fet entrega aquesta setmana al Rebost Solidari de Vilafranca del premi solidari Gallina Blanca 2019 consistent en 2.600 kilos d’aliments de sopes, brous i productes de canelons, entre d’altres. Baròmetre Casteller realitza cada any aquest acte que té com a destinatari una entitat benèfica que escullen les colles castelleres que pugen un [...]

Baròmetre Casteller ha fet entrega aquesta setmana al Rebost Solidari de Vilafranca del premi solidari Gallina Blanca 2019 consistent en 2.600 kilos d’aliments de sopes, brous i productes de canelons, entre d’altres.

Baròmetre Casteller realitza cada any aquest acte que té com a destinatari una entitat benèfica que escullen les colles castelleres que pugen un pis mes en la categoria de 8, 9 i 10 pisos.Com que enguany no hi ha hagut cap colla que hagi promocionat, ha estat el mateix Baròmetre Casteller el que s’ha encarregat de fer la tria, una tria en la ha acabat optant per una entitat vilafranquina.

Des del Rebost Solidari de Vilafranca es mostraven molt satisfets de rebre l’aportació de 2.600 kilos d’aliments que permetran cobrir les necessitats de les 400 famílies que atén derivades des de Serveis Socials de l’Ajuntament. Els aliments aportats suposen un cost de 3 mil euros. 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: